Hoe we samen

jouw online
doelen realiseren

Om jouw website echt naar een next level te tillen vormt een goede samenwerking onze basis. Zonder jou immers geen bedrijf, verhaal en daarmee content. Centraal staat een open en heldere communicatie. Het werkproces is bij zowel kleine als grote projecten te reduceren tot een 4-fasenplan. Tijdens elke fase is er mogelijkheid tot reflecteren. Zo hou jij grip op het proces.

Wil je snel gaan, ga alleen.
Wil je ver komen, ga dan samen.

Keniaans gezegde
Fase 1

Leren

Onder het genot van

Geen interview of ellenlange vragenlijst, maar een kop koffie of thee en een gezellig gesprek. Ik leer jou en je bedrijf graag kennen in een ontspannen en laagdrempelige setting. 

Aan de hand van jouw wensen stel ik een passende offerte op. Bij een akkoord vraag ik 50% van de totaalprijs. De kennismaking kost je niks en is geheel vrijblijvend.

In het eerste stadium van onze samenwerking is het belangrijk om jouw doelen helder te krijgen. Op basis daarvan maak ik een eerste ontwerp. Komt deze overeen met jouw visie, dan zet ik de creatieve kraan volledig open voor de volgende fase.

Fase 2

Creëren

Business meets pleasure

Boordevol inspiratie ga ik aan de slag met jouw website. Een feestje om te doen. Met alle mogelijkheden binnen WordPress en Elementor ontstaat er binnen no-time een fris ontwerp passend bij jouw bedrijf.

Tijd voor de content! Heb je toffe foto’s en goede webteksten? Geweldig! Besteed je het liever aan mij uit, dan is dit uiteraard mogelijk.

Afhankelijk van de grootte van het project, plannen we tussentijds tot 2 correctierondes. Op die manier word jij meegenomen in het creatieproces en heb je controle over het eindresultaat.

Fase 3

Lanceren

Ready to launch

We plannen nog een laatste controleronde en ik maak een backup voor je. Ben jij helemaal enthousiast over je nieuwe website? Dan gaat hij op een vooraf besproken moment live! Dat geeft jou de tijd om je socials te updaten en je (potentiële) klanten in kennis te stellen. 

Ik meld jouw website aan bij Google, zodat deze geïndexeerd kan worden. Zo kun je jouw SEO score bijhouden. 

Na de lancering leer ik je hoe je zelf kunt werken in WordPress en Elementor. Zo kun je zelf in de toekomst wijzigingen toepassen. 

Fase 4

Optimaliseren

Tot in de puntjes

Een website is nooit helemaal af. Tot een maand na oplevering kun je nog kleine wijzigingen doorgeven. Dit kost je niets. Ook ben ik tot die tijd bereikbaar voor (WordPress)vragen en troubleshooting.

Met een onderhoudscontract zorg ik voor wekelijkse backups en (beveiligings)updates en houd ik het dataverkeer van jouw website in de gaten. Zo blijft de veiligheid en het voortbestaan van jouw website gewaarborgd.

Vraag een gratis offerte aan

Hartelijk dank voor je interesse! 

Op basis van je wensen maak ik een schatting van de kosten. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Stuur mij een mailtje

Voor een gratis intake, een sparsessie, al je vragen over mijn diensten of gewoon zomaar!

favicon_KERS op het web

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Als je verdergaat op deze website, gaat KERS op het web er vanuit dat je hiermee instemt. Lees hier meer over in de privacyverklaring.