Tot in de puntjes..

Unieke website
helemaal op maat?

Overzichtelijke pagebuilder

Onafhankelijk en eenvoudig zelf je teksten en foto's wijzigen.

Landingspagina's

Effectief ingericht om bezoekers tot leads en klanten om te zetten.

Emailmarketing

Formulieren gekoppeld aan jouw Mailchimp of ActiveCampaign.

Veiligheid

Opgeleverd met SSL certificaat en backup-/ beveiligingsoftware.

Mobile (first) design

Responsive, met eventueel een uniek design voor mobiel.

Extra mogelijkheden

Bedankpagina's, 404, redirect, kennisbank, blog, portfolio...

Van wireframe naar lancering

Website laten maken door KERS op het web

Minimalistisch webdesign of pakken we helemaal uit? Hoe raken we samen de gevoelige snaar van jouw bezoeker? Elk product of dienst vraagt om een andere aanpak om jouw bezoekers tot conversie over te laten gaan. 

We duiken de diepte in, zodat ik helderheid krijg over jouw bedrijf, maar ook over de passie die jou drijft. Dit zet ik vervolgens om in een uitgebreid wireframe, waarin jij kan zien wat de opzet wordt. Natuurlijk heb je alle ruimte voor inbreng.

Daarna volgt de magie: onze gedachten en schetsen komen tot leven op echte webpagina’s. Ben je helemaal tevreden? Yes, dan kunnen we lanceren!

Lovende woorden

De leukste samenwerkingen

betekenisacademie.nl
Wiebe Bakker

“Wat ik prettig vind in de samenwerking met Cherelle is het persoonlijke contact. Cherelle is echt zichzelf, zonder poespas. Daardoor weet ze goed verbinding te leggen en voelt ze haarfijn aan waar mijn behoefte ligt als ondernemer. Ik vind dit een hele prettige manier van samenwerken. Ik kan Cherelle dan ook van harte aanbevelen.”

ventaveluwe.nl
Peter Jens

“KERS op het web heeft goed geluisterd en gekeken naar wat ons bedrijf inhoudt, waar het voor staat en wat het dus ook uit wil stralen. Dit hebben zij precies goed vertaald naar de juiste look & feel van de website en ons logo. Daarnaast is KERS op het web proactief in het onderhouden van ‘de achterkant’ van het systeem en reageren zij snel en gericht bij vragen. Wij zijn meer dan tevreden en vinden Kers op het web zeker een aanrader.”

Ook een professionele website op maat?

Razendsnel in de lucht en helemaal volgens jouw wensen.
Als extraatje ook nog eens een fijne samenwerking met mij!