Altijd je website up-to-date

Strippenkaart
websiteonderhoud

Alles van updates tot nieuwe pagina's

Website onderhoud uitbesteden

Heb je slechts een aantal keer per jaar behoefte aan een frisse wind door je WordPress website? Of wil je graag een converterende landingspagina voor een campagne die op korte termijn gepland staat?

De strippenkaarten van KERS op het web zijn ideaal voor ondernemers die niet graag vastzitten aan een onderhoudsabonnement, maar wel geregeld onderhoud en updates willen doorvoeren op hun website. Of juist één nieuw element willen toevoegen, maar niet graag de kans lopen het hele design overhoop te gooien. 

Je kunt natuurlijk ook je onderhoud aan mij uitbesteden in de vorm van een abonnement of tegen mijn uurtarief van €90.

Strippenkaart 5 uur
€425
Strippenkaart 10 uur
€825
Strippenkaart 20 uur
€1600

 

Strippenkaarten kunnen niet worden ingezet om een nieuwe website (maatwerk / template) of een volledig nieuwe layout te laten maken, maar zijn bedoeld voor onderhoud en het toevoegen/wijzigen van extra pagina’s/content/producten aan bestaande WordPress websites en webshops.

Lovende woorden

De leukste samenwerkingen

betekenisacademie.nl
Wiebe Bakker

“Wat ik prettig vind in de samenwerking met Cherelle is het persoonlijke contact. Cherelle is echt zichzelf, zonder poespas. Daardoor weet ze goed verbinding te leggen en voelt ze haarfijn aan waar mijn behoefte ligt als ondernemer. Ik vind dit een hele prettige manier van samenwerken. Ik kan Cherelle dan ook van harte aanbevelen.”

ventaveluwe.nl
Peter Jens

“KERS op het web heeft goed geluisterd en gekeken naar wat ons bedrijf inhoudt, waar het voor staat en wat het dus ook uit wil stralen. Dit hebben zij precies goed vertaald naar de juiste look & feel van de website en ons logo. Daarnaast is KERS op het web proactief in het onderhouden van ‘de achterkant’ van het systeem en reageren zij snel en gericht bij vragen. Wij zijn meer dan tevreden en vinden Kers op het web zeker een aanrader.”

Wil jij je website onderhoud uitbesteden?

Met mijn strippenkaarten ben je voordeliger uit dan tegen mijn uurtarief. De uren zijn over een heel jaar flexibel inzetbaar en worden bijgehouden in een online urenregistratie. In te zetten voor bijvoorbeeld onderhoud, landingspagina's en nieuwe producten in je Woocommerce webshop.