Cherelle Wensink

Ondernemen
met aandacht

Vanuit het niets iets laten groeien
– daar ligt mijn hart. 

De vrouw achter het beeldscherm

Gedreven vanuit passie

Jarenlang heb ik gezocht naar de balans tussen hobby en werk. Ik wilde graag podium bieden aan mijn creativiteit en tevens mijn analytische capaciteiten aanboren. Tijdens de studie Media, Informatie en Communicatie ontstond mijn liefde voor webdesign. Aansluitend heb ik diverse studies en cursussen gevolgd, waaronder zoekmachinemarketing.

In 2019 ben ik begonnen met KERS op het web. Ik heb me daarbij laten inspireren door mensen die vol overgave hun idee omzetten in een product of dienst. Dat wilde ik ook! Sindsdien help ik ondernemers hun bedrijven op een betekenisvolle manier neer te zetten met professioneel webdesign.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Tijdens een kennismaking kunnen we geheel vrijblijvend je wensen bespreken.
Op basis daarvan zal ik een passend voorstel doen.