Vanuit het niets
iets laten groeien,

daar ligt mijn hart

Over de vrouw
achter de beeldschermen

Cherelle Wensink

Jarenlang heb ik gezocht naar de balans tussen hobby en werk. Ik wilde graag podium bieden aan mijn creativiteit en tevens mijn analytische capaciteiten aanboren. Tijdens de studie Media, Informatie en Communicatie ontlook mijn liefde voor webdesign. Aansluitend heb ik diverse studies en cursussen gevolgd, waaronder zoekmachinemarketing.

In 2019 ben ik begonnen met KERS op het web. Ik heb me daarbij laten inspireren door mensen die vol overgave hun idee omzetten in een product of dienst. Dat wilde ik ook! Sindsdien help ik ondernemers hun bedrijven op een betekenisvolle manier neer te zetten met professioneel webdesign.

Webdesign met persoonlijke aanpak

In mijn vak geniet ik het meest van alle passie die uit de verdiepende gesprekken naar voren komt. Het is namelijk een ontzettend toffe uitdaging om juist dit aspect vorm te kunnen geven in mijn ontwerpen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag een gratis offerte aan

Hartelijk dank voor je interesse! 

Op basis van je wensen maak ik een schatting van de kosten. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Stuur mij een mailtje

Voor een gratis intake, een sparsessie, al je vragen over mijn diensten of gewoon zomaar!

favicon_KERS op het web

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Als je verdergaat op deze website, gaat KERS op het web er vanuit dat je hiermee instemt. Lees hier meer over in de privacyverklaring.